Redactieteam & Columnisten

Jan de Wit

Jan de Wit

Functie: Hoofdredacteur

Ons land bevindt zich in een interessante en spannende periode, de energietransitie wordt niet voor niets de grootste verbouwing van Nederland genoemd. Geen dag is hetzelfde en je kunt aan alles merken dat de energietransitie voor iedere Nederlander steeds urgenter wordt. De verslaggeving over zo'n belangrijk thema de goede kant op sturen is daarom ook buitengewoon interessant en dynamisch.

Anne Agterbos

Anne Agterbos

Functie: Datajournalist

Kennis is één van de belangrijkste manieren om klimaatverandering tegen te gaan. Door kennis over energietransitie toegankelijker te maken kunnen er grote stappen gemaakt worden naar een duurzamer Nederland. Ik ben erg enthousiast om daar als datajournalist mijn steentje in bij te kunnen dragen! 

Daan Jansen

Daan Jansen

Functie: Onderzoeker

De duurzame energiesector groeit snel. Dat betekent naast vooruitgang ook meer data. Ik zet mijn kennis op het gebied van informatie management en business intelligence in om die data te vertalen naar hoogwaardige informatie. Snelle ontwikkelingen binnen de sector gaan gepaard met grote veranderingen in beleid en marktwerking. Met behulp van modeleren wil ik inzichten verzamelen die bijdragen aan de veerkrachtigheid van de Nederlandse energiesector.

Stephanie aan de Wiel

Stephanie aan de Wiel

Functie: Grafisch vormgever

Ik ben een enthousiaste en creatieve grafisch vormgever die in 2018 haar opleiding Media & Grafische vormgeving te Amsterdam met succes heeft afgerond. Ontwerpen is altijd mijn passie geweest, werken met de mooiste fonts, kleuren en vormen. Het is een zegen om elke dag bezig te mogen zijn met dat wat ik het allerleukst vind. Ik word er blij van dat ik mijn creativiteit in mag zetten voor duurzaamheid en mee mag helpen aan de verschillende beurzen. Ik heb pas mijn doel bereikt als mijn ontwerpen goed aanslaan op de beurzen en het de doelgroep aanspreekt.

Peter Groot

Peter Groot

Functie: Uitgever

Vanaf het moment dat wij vakbeurs Duurzaam Verwarmd begonnen, wilden wij zo veel mogelijk over deze markt met ongekend groeipotentieel te weten komen. Via ons onderzoeksbureau Dutch New Energy Research delen wij deze kennis al lang met de grootste bedrijven van het land. Het is prachtig om nu met Warmte365 een brede groep professionals te informeren. Ik kijk er naar uit om weer van hen te leren op de volgende editie van Duurzaam Verwarmd. De cirkel is rond!

Harry Heatpump

Harry Heatpump

Functie: Mascotte

Terwijl ik niet vies ben van aangename temperaturen, wordt deze planeet me langzamerhand aan de hete kant. Het is wat mij betreft dan ook de hoogste tijd om gas te geven op het gebied van de transitie naar een aardgasvrij land. Om die ontwikkeling te stimuleren ben ik neergestreken als mascotte van Warmte365.